Μίνι διακοπές στη Μύκονο αποφάσισε να κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μίνι διακοπές στη Μύκονο αποφάσισε να κάνει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επισκέπτεται αρκετά συχνά το νησί, αφού είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και ιδιαιτέρως του τζετ σκι.

Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως είχε και παρέα μαζί του, καθώς ο φωτογραφικός φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε τον γνωστό καλλιτέχνη να χαίρεται τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του στο Καλό Λιβάδι μαζί με την παρέα του, η οποία απαρτιζόταν από τρεις κοπέλες, που μαγνήτισαν όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Και ο Νίκος Οικονομόπουλος όμως, τράβηξε τα βλέμματα των γυναικών πάνω του, αφού όπως θα δείτε διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην εγχώρια showbiz.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι η μια από τις κοπέλες που βρίσκονταν στην παρέα του, είναι η νέα του σύντροφος, κάτι που όμως δε φαίνεται να ισχύει.

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το βίντεο θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις καθώς φαίνεται ότι είχε κάποιες παραπάνω πληροφορίες.

“Ήταν σε μία ευρύτερη παρέα 5-6 ατόμων. Όντως ήταν ένα κορίτσι που έκλεψε τα βλέμματα αλλά ο Νίκος δεν είναι σε σχέση, είναι μόνος του εδώ και καιρό και γι’ αυτό είναι και αρκετά επιλεκτικός. Έτσι μου λένε οι πληροφορίες μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook