«Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω με τον Σπύρο Μαρτίκα», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε βέβαια και στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

“Δεν το κάναμε όλο αυτό για το ριάλιτι, θέλαμε να είμαστε μαζί” εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήμουν έτοιμη ότι θα αποχωρήσω. Το έχω ξεπεράσει αν και την πρώτη μέρα ήταν λίγο σοκ. «Σήμερα θα φύγω εγώ και θα σε περιμένω έξω» μου λέει ο Σπύρος. «Άντε ωραία και δεν θα αργήσω» του λέω, αλλά μετά φεύγω εγώ και έχει μείνει αυτός μέσα. Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πως θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς».

«Εκείνο το «δεν με νοιάζει» δεν το εννοούσε. Το έλεγε και για τα μάτια του κόσμου αλλά και για την ομάδα του. Όταν ένα ζευγάρι έχει τα προσωπικά του, δεν τα λέει και παρά έξω».

«Δεν το κάναμε όλο αυτό για το ριάλιτι. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε συγνώμη και τα ξαναβρήκαμε. Αλλά όχι τελείως ερωτικά. Τα ξαναβρήκαμε στο να μιλάμε και να διεκδικήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον. Δεν θα είναι και στην Αμερική ο Σπύρος. Μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπος σου σε θέλει, θα κάνει τα πάντα. Και αν αυτό πάει σοβαρά, εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφο μου. Αν είναι ερωτευμένος, που μου τα έχει πει, θα τα πει αυτός όταν θα βγει» συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο

Τα χρήματα που συγκέντρωσε στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπήκε στο Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα του πέμπτου κύκλου, που ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου, ούσα αποφασισμένη να προχωρήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο και άλλοτε παίκτρια του “My Style Rocks”, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο περίπου 5,5 μήνες αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπαιρνε 2.800 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, έλαβε περίπου από 62.000 έως 70.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook