Η Κατερίνα Κανούργιου βρίσκεται σε ταξίδι στην Έρημο παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε συγκλονισμένη από την περιήγηση της στην περιοχή και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι της ευχήθηκαν να περνάει καλά και ζήτησαν να ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Έρημο.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα πικρόχολα σχόλια στα οποία δεν δίστασε να απαντήσει

«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το σχόλιο.

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανέναν γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.

Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook