Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά σε καυστικό σχόλιο για τις διακοπές της – «Τόση κακία και τοξικότητα..»
Η Κατερίνα Κανούργιου βρίσκεται σε ταξίδι στην Έρημο παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή.
Η Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε συγκλονισμένη από την περιήγηση της στην περιοχή και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα μέσω του λογαριασμού της στο instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Οι διαδικτυακοί της φίλοι της ευχήθηκαν να περνάει καλά και ζήτησαν να ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Έρημο.
Ωστόσο δεν έλειψαν και τα πικρόχολα σχόλια στα οποία δεν δίστασε να απαντήσει
«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το σχόλιο.
Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανέναν γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.
Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε “break” από την Βαλένθια που έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στο Final Four
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Έκαναν baby shower λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους
- Ελένη Φουρέιρα: Η υγιεινή εκδοχή των burgers που επέλεξε για βραδινό χωρίς περιττές θερμίδες
- Ιωάννα Μαλέσκου: Το λαμπερό πάρτι για τα 3α γενέθλια της κόρης της Μαρίλιας – Φωτογραφίες
- Κρήτη: «Δεν θέλαμε να γίνει κάτι τέτοιο» λέει η αδερφή του 54χρονου δράστη – «Είχε κλείσει την πόρτα και δεν άνοιγε σε κανένα», αποκαλύπτει η μητέρα του (βίντεο)
- Eurovision 2026: Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων με τον Akyla επί σκηνής, από τη δεύτερη πρόβα του «Ferto»
- Πέθανε ο Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του CNN – Ποιος ήταν ο μεγιστάνας των ΜΜΕ
- Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Η καρδιά μου είναι έτοιμη να σπάσει” – Αγωνιά γιατί θα αποχωριστεί τον 10 μηνών γιό της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook