Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές πόζες στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Ένα νέο story που ανέβασε όμως το διάσημο μοντέλο στο Instagram, ήρθε να «ταράξει» και πάλι τους followers της, αφού αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

Όπως βλέπετε η Ραταϊκόφσκι ποζάρει με ένα χρυσό κορσέ χωρίς να φοράει εσώρουχο, κρατώντας μία κούπα με τον καφέ της. Αν και το μοντέλο δεν έδειξε κάτι περισσότερο στη φωτογραφία, το στιγμιότυπο αρκούσε για να αναστατώσει ακόμη μία φορά τους φαν της.

Δείτε τη φωτογραφία

Πριν μερικές μέρες η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με μια άλλη ανάρτηση της στο Instagram έχει γίνει πάλι viral, αφού το μοντέλο πόζαρε λίγο πριν τη βραδινή της έξοδο, με ένα ρούχο που πολλοί, ίσως να θεωρούσαν προκλητικό.

Το διάσημο μοντέλο όμως αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και ποζάρει φορώντας ένα ασημένιο μπλουζάκι, που όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

Πριν μερικούς μήνες, η Ραταϊκόφσκι θέλησε να ευχηθεί για τα γενέθλια του γιου της με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, ανεβάζοντας γυμνές φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook