Η πρώην παίκτρια του Big Brother μετά την αλλαγή στη νομοθεσία κοινοποίησε δυο βίντεο στο Instagram, στα οποία σχολίασε το γεγονός και έμοιαζε ανακουφισμένη.

Πριν από μερικούς μήνες, η Χριστίνα Ορφανίδου αποκάλυψε δημόσια ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε με εκείνη στο διαδίκτυο.

Λίγους μήνες αργότερα, το revenge porn θεωρείται πλέον κακούργησα σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, με τους παραβάτες να έρχονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 10 χρόνια.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση-αλλαγή, η πρώην παίκτρια του Big Brother κοινοποίησε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία σχολίασε την αλλαγή στην νομοθεσία, ξεσπώντας σε κλάματα από την χαρά της.

«Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είναι για μένα η σημερινή ημέρα. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσες κοπέλες που έχουν περάσει άσχημα, άλλαξε η νομοθεσία. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Μπράβο κορίτσια. Επιτέλους τα καταφέραμε», ανέρε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ορφανίδου στα βίντεο που δημοσίευσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook