Light – Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του, Άννα

Ο Light είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει!

Ο διάσημος τράπερ με τους χιλιάδες θαυμαστές έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε μία νέα σχέση. Ο Light βιώνει ένα φλογερό ειδύλλιο με την καλλονή Άννα Θεοδωρίδη που είναι χορεύτρια και σπουδάζει ψυχολογία.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε event της Capital Music το βράδυ της Τρίτης (15/6). Ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη μοιάζουν ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί και πόζαραν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης με ανεβασμένη διάθεση.

Light σχέση: Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του

Το ζευγάρι έχει ακόμα ανεβάσει σε stories κατά καιρούς αρκετά κοινά στιγμιότυπα από εξόδους του. O τράπερ δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος μετά τον χωρισμό από την πρώην σύντροφό του, με την οποία διατηρούσε 4 χρόνια σχέσης.

Η 24χρονη καλλονή έχει σπουδάζει Ψυχολογία, παράλληλα όμως έχει επιλέξει δουλεύει ως χορεύτρια, και μέσα από αυτό το επάγγελμα γνωρίστηκε με τον Χρήστο Ιωαννίδη, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τράπερ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέον δεν διστάζει να δείξει τον έρωτά του, οι δημόσιες εμφανίσεις τους διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ και δύο κάνουν πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook