Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγος της
Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς πέθανε ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγο του αλλά και τους γονείς του οι οποίοι ζούν.
Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».
Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννη Κοντούλης ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η επιχειρηματίας μίλαγε με κάθε ευκαιρία με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο της καρδιάς της. Πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο τους στην Μύκονο.
Η ανάρτηση για τα 11 χρόνια γάμου
Η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη. «1/6/2011 – 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary», έγραψε στην ανάρτησή της.
Τι είχε πει για τη γνωριμία τους
«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξη της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Επική αντίδραση Τεντόγλου όταν κατάλαβε ότι ξέχασε το μετάλλιο: «Έκανα μ@@κία» – Δείτε το βίντεο
- Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 2-1: Εκτός Champions League οι Πειραιώτες που ηττήθηκαν στην παράταση
- ΤΣΣΚΑ 1948 – Παναθηναϊκός 1-2 παρ. (1-1 κ.α): Λιβάι και Ντέσερς τον έστειλαν στα play offs του Conference League – Δείτε τα highlights
- Μίλτος Τεντόγλου : Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος για 4η φορά με άλμα 8.44μ – Έγραψε ιστορία – Βίντεο
- Αφροδίτη Λατινοπούλου για το επεισόδιο με τους Ρομά: «Μια γύφτικη -αληθινή δυστυχώς- ιστορία. – 15-20 γύφτοι μου την «έπεσαν» και μου ζήτησαν το λόγο γιατί τους λέω γύφτους – Βίντεο
- «THREE ON THREE»: Έρχεται στον ΣΚΑΙ 100.3
- Η νέα συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ ΕΣΗΕΑ – ΕΣΠΗΤ και Ελληνικού Δημοσίου για τους δημοσιογράφους
- Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτές οι μέρες έχουν κάτι από ευτυχία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook