Snik: Αποκαλεί «πατσαβούρα» τη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου
Λίγα 24ωρα μετά τον απερίγραπτο δημόσιο καβγά του Snik με τον Light και το άγριο ξύλο που αντάλλαξαν στα Mad VMA, ένα νέο δείγμα κακής και αγενούς συμπεριφοράς είδε το φώς της δημοσιότητας.
Ο Snik ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram από το οποίο φαίνεται ότι δεν μιλά και με τον καλύτερο τρόπο στη σύντροφο του .
Ο τράπερ βιντεοσκοπεί τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέπτη και στη συνέχεια στρέφει την κάμερα στη νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία κοιταζόταν σε διπλανό καθρέφτη και της ζητά να φύγει με απαράδεκτο τρόπο καθώς ακούγεται να της λέει χαμογελώντας: «Φύγε ρε πατσαβούρα».
Η νεαρή κοπέλα στρέφει το κεφάλι της προς το μέρος του χαμογελά επίσης και αποχωρεί με γοργό βήμα…
Το συγκεκριμένο βίντεο κατέβηκε από το προφίλ του λίγες ώρες αργότερα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook