Συγκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Κύπρο.

Εμπνευσμένο από το παραδοσιακό μικρασιάτικο «Μενεξέδες και Ζουμπούλια» το τραγούδι «Ελεύθερος» που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού και κυκλοφορεί από την Panik Platimum προκαλεί κάθε φορά το χειροκρότημα του κοινού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που πρόσφατα απέσπασε και το βραβείο καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη adult στα Mad VMA κάνει προσεκτικά κάθε επιλογή για τα τραγούδια του και δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταχειροκροτήθηκε από το κοινό ερμηνεύοντας το «Ελεύθερος» με μια παραλλαγή στους στίχους του. Συγκεκριμένα ο ερμηνευτής ήταν καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του «Λούης Night show».

Δύο τετράστιχα του «Ελεύθερος» διαφοροποιήθηκαν από την διευθύντρια του 4ου δημοτικού σχολείου Λάτσιων, Μαρία Ιακώβου, προκειμένου να τραγουδηθούν στην αποφοίτηση των μαθητών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τους εν λόγω στίχους για την κατεχόμενη Κύπρο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

@maria_theodoroy Κι ελεύθεροι να τραγουδάμε Κύπρος πατρίδα μου γλυκιά 🇨🇾❤️@argiros_konstantinos#foryouu #mpesfypgamw #foryoupage #foryou #fy #xzybca #goviral #viral #fyp #argiros #argiros_konstantinos #argiroskonstantinos ♬ πρωτότυπος ήχος – Maria_Theodoroy

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει την επιτυχημένη και sold out περιοδεία «Ελεύθερος Tour» σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook