Στο δικαστήριο ήταν παρών ο Θέμης Αδαμαντίδης συνοδεύομενος από το συνήγορο του Αλέξη Κούγια.

Αντίθετα απουσίαζε από το δικαστήριο η πρώην σύντροφος του Βαρβάρα Κίρκη, η οποία έχει καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της όπως υποστηρίζει.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου επρόκειτο να δικαστεί ο τραγουδιστής παραβρέθηκε ο συνήγορος της καταγγέλλουσας Βαρβάρας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας ο οποίος και υπέβαλε το αίτημα της αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας.

Ο τραγουδιστής

Το αίτημα αναβολής της πολιτικής αγωγής έγινε δεκτό και η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη θα γίνει στις 14 Ιουλίου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε είναι για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.


Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά του τραγουδιστή ήθελε να γίνει η δίκη και ότι ήταν εκεί για να συμπαρασταθούν στον Θέμη Αδαμαντίδη η πρώην σύζυγός του και ένας από τους γιους του. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το βίντεο ντοκουμέντο δεν δείχνει τον πελάτη του να κλωτσά το θύμα και ότι οι φωτογραφίες με τους μώλωπες, δεν αφορούν στον γνωστό τραγουδιστή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook