Λευτέρης Πανταζής: Τα κιλά που έχασε για το γάμο της κόρης του και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί!
O Λευτέρης Πανταζής δεν κρατιέται από τη χαρά του για το γάμο της κόρης του που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα ο Λευτέρης Πανταζής, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να παντρευτεί αν βρεί την ιδανική γυναίκα.
O δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της κόρης του, Κόνι Μετάξα με τον Μάριο Καπότση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/7.
«Για την κόρη μου είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που τους διασκεδάζω, αυτός που θα πάει τη νύφη στον γαμπρό, θα κάνω πολλά πράγματα. Έχω χάσει 10 κιλά και θέλω να χάσω και ακόμα λίγα, για να μπορώ να πάρω δύο μετά. Μπορεί να τραγουδήσω και με την Φουρέιρα στον γάμο» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.
Για το ενδεχόμενο η κόρη του να γίνει μαμά και εκείνος παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε: «Είμαι έτοιμος να γίνω παππούς, θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό. Θα μάθουμε στο παιδί να λέει Λεπά και όχι παππού».
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως δεν θα απέκλειε το να κάνει γάμο με κάποια σύντροφό του, λέγοντας: «Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μια στο κεφάλι και να πεις εδώ είμαστε έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: “Η γιαγιά μου πριν χρόνια μού είχε βρει στο φλυτζάνι τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα” (βίντεο)
- Σίντνεϊ Σουίνι: Η ανάρτησή της μετά την τολμηρή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί – «Η δύναμη των γυναικών» (βίντεο&φωτογραφίες)
- Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφος της!
- Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν μαθητές και καθηγήτρια μετά από άγρια συμπλοκή ανηλίκων σε Λύκειο
- Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει τη διοίκηση του Ελληνικού Φεστιβάλ
- «Καρφώνουν» Ανδρουλάκη Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος: «Κανείς δεν είναι τέλειος, γίνονται λάθη, υπάρχουν ζητήματα» (βίντεο)
- Ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε τα ονόματα που συγκροτούν το επιστημονικό συμβούλιο του Ινστιτούτου του – Όλα τα ονόματα
- Κορωπί: Σοκάρει η εικόνα της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε – «Δεν πιστεύω ότι μου επιτέθηκε ο σύντροφός μου, έχουμε σχέση αγάπης, μπορεί οι γείτονες» λέει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook