Έντονη η φημολογία για την επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων.

Ωστόσο τόσο από το περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου όσο και από εκείνο του Φίλιππου Τσαγκρίδη δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση.

Πάντως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και οι δυό τους φέρεται ότι πήγαν κι ένα ρομαντικό ταξιδάκι μέχρι τη Ρώμη, την περασμένη εβδομάδα.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή «Super Κατερίνα» της σεζόν, αφήνοντας υπονούμενα στην Κατερίνα Καινούργιου για την επανασύνδεσή της με τον επιχειρηματία.

«Για μένα που είχα να διαχειριστώ πολύ δύσκολα πράγματα και το άγχος της μεταγραφής και χωρισμούς και προσωπικά. Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και με αυστηρότητα και αγάπη σε όλα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη.

Τότε ο γνωστός παραγωγός «πέταξε» τη σπόντα του: «Πες μου κάτι… να βγάλουμε και καμιά είδηση. Έχουμε επανασύνδεση; Να το πούμε; Θα περάσουμε το καλοκαίρι με τρεις τέσσερις ή δύο;».

«Θα δείξει, από συμπεριφορές θα εξαρτηθεί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook