Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο και τον συνόδευσαν επί σκηνής ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές της χώρας!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει καταφέρει να χτίσει μία σπουδαία καριέρα και τα τραγούδια του να ακούγονται από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Εδώ και κάποια χρόνια ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της μουσικής, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια, τα οποία έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, με τελευταίους την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τα χνάρια τους φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει και η Κατερίνα Κακοσαίου, η οποία εδώ και λίγο καιρό κάνει τα πρώτα βήματά της. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της ενώ εμφανίστηκε και στη συναυλία του μπαμπά της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο και τον συνόδευσαν επί σκηνής ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου. Μπαμπάς και κόρη τραγούδησαν μαζί μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό, με τον τραγουδιστή να κρατάει από τη μέση την κόρη του και να της δίνει δύναμη.

4312072

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Κατερίνα Κακοσαίου απόλαυσε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί με τον πατέρα της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook