Φωτογραφίες της Βρισηίδας - Μαρτίκα από την συναυλία του Βέρτη στη Μύκονο.

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Survivor, όπου νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ένα μέρος από το έπαθλο των 100.000 ευρώ θα πάει σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν δύο πρόσωπα όπου απασχόλησαν όσο τίποτα άλλο στο φετινό ριάλιτι καθώς είχαν έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα. Φυσικά, οι δυο τους παρά την ρήξη που είχαν μεταξύ τους, τους βοήθησε να έρθουν ολοένα και περισσότερο κοντά ο ένας με τον άλλον.

Αποτέλεσμα; Να είναι και οι δυο πλέον τρελά ερωτυμένο. Πλέον, το ζευγάρι δεν διστάζει να δείξει ότι είναι αρκετά ερωτευμένοι μιας και είναι αχώριστοι. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly τους απαθανάτησε στην Μύκονο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη όπου καθόντουσαν στα πρώτα πρώτα τραπέζια.

Να τονίσουμε πως τα ποσά ήταν εξωφρενικά καθώς η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ. Φυσικά, πραγματοποιήθηκε και ένα μίνι reunion μιας και το παρών έδωσε και η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον σύντροφό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook