Την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 24:00, η αθλητική εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» δίνει το πρώτο της ραντεβού με τους φίλους της στρογγυλής θεάς για τη νέα σεζόν, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον παρεμβατικό σχολιασμό από κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τους καλύτερα ενημερωμένους ρεπόρτερ.

Ο Γιώργος Χελάκης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσιάζουν όλη την αθλητική επικαιρότητα από τα γήπεδα της Ελλάδας και τις ξένες διοργανώσεις. Μαζί τους η Σοφία Αλατζά. Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του MEGA μαζί με τους καλεσμένους της εκπομπής, αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη της αγωνιστικής δράσης εντός και εκτός γηπέδων.

Ακόμα, η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον πρώην διεθνή διαιτητή Ηλία Σπάθα, καθώς και η τεχνολογικά πρωτοποριακή παρουσίαση των highlights των αγώνων θα είναι κάθε Κυριακή βράδυ στο μενού της εκπομπής.

Η «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Αυγούστου στο MEGA με πλούσιο αθλητικό θέαμα, επίμαχες φάσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Ό,τι παίζει στο γήπεδο, παίζει στη «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 AYΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ 24:00
KAI ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΟ MEGA
#SuperBalaLive

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook