Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο breakfast;

Κάποιοι προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις, κάποιοι τις γλυκές. Άλλοι το θέλουν υγιεινό, άλλοι χορταστικό, άλλοι το κάνουν…αγγαρεία, άλλοι το κάνουν…ιεροτελεστία!

Όλοι όμως συμφωνούν πως το τέλειο breakfastείναι ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλουαπό τον Σεπτέμβριοκαθημερινά θα υποδέχονταιτο τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενες πράξεις, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Μαζί τους θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου, ο MasterChefΣταύρος Βαρθαλίτης και σε ρόλο – έκπληξη η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Καστάνη!

Γιατί  η ζωή είναι ωραία να ξυπνάμε παρέα και να γιορτάζουμε τα πρωϊνά, να περνάμε καλά, να γελάμε παρέα, να αγαπάμε σαν παιδιά!

Το trailer της εκπομπής αποτυπώνει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, τη χαρά, το χρώμα, τον ενθουσιασμό, την παιχνιδιάρικη διάθεση, το χαμόγελο της παρέας, που μας δίνει τη δύναμη και την αισιοδοξία, που χρειαζόμαστε κάθε μέρα!

Το τραγούδι, που ακούγεται είναι διασκευή του τραγουδιού «Η δική μας πρεμιέρα», που ερμήνευσε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, την ημέρα του γάμου τους.

 

Δείτε εδώ το trailer του Breakfast@Star:

Συντελεστές trailer

Σκηνοθέτης: ΓιάννηςΒάκρινος

Δ/ντης Φωτογραφίας: ΓιώργοςΚόκκαλης

Οργάνωση Παραγωγής: ΧρήστοςΚοντοδήμας

Παραγωγή: ΑλεξάνδραΤζαβέλλα, Γιάννης Βάκρινος – GreenPixel

#StarBreakfast #NeoProgramma #StarChannelTV #LetsStar

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook