Η καλή μέρα ξεκινάει με μια «MEGA Καλημέρα»!

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά, για δεύτερη σεζόν,από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 08:00στο MEGA, για να μας κρατάει καθημερινά παρέα με την πιο ολοκληρωμένη και πετυχημένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Με τη χαρακτηριστική της ευθύτητα, τον αφοπλιστικό λόγο και το χιούμορ της, η Ελεονώρα Μελέτη θα βάλει και φέτος τη σφραγίδα της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μαζί της, ο έμπειρος Κώστας Τσουρός με τις εύστοχες τοποθετήσεις του.


Την παρέα συμπληρώνουν με την καλύτερη διάθεση η Άννα Ζηρδέλη, το νέο πρόσωπο στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα», και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας. Την πολιτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Χριστίνα Κοραή.

Η ατζέντα της εκπομπής θα έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την πληρέστερη ενημέρωση και την καλύτερη διάθεση: ρεπορτάζ και σχολιασμό για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις με πρόσωπα που ξεχώρισαν, ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αποκαλυπτικά νέα από το τηλεοπτικό παρασκήνιο.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας καλωσορίσει στη νέα σεζόν με την πιο «MEGA Καλημέρα».

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:00
ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 08:00 ΣΤΟ MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook