Με συνοδηγό την ΕΡΤ2 παρακολούθησαν το Γκραν Πρι του Βελγίου οι φανατικοί της Formula 1, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ πολύ καλά σε τηλεθέαση πήγε και η νέα ειδική εκπομπή του καναλιού για την κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που σχολιάζει τα όσα γίνονται στην πίστα πριν, αλλά και μετά τον αγώνα.

Το Γκραν Πρι του Βελγίου στο Σπα (παρουσίασαν οι Νίκος Κορόβηλας και Άγγελος Σταθακόπουλος) παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 565.288 τηλεθεατές, ενώ ο αγώνας έκανε Μ.Ο. τηλεθέασης 13,8%.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τις μετρήσεις, οι τηλεθεατές της Formυla 1 υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τη νέα ειδική εκπομπή που παρουσιάζουν οι Νίκος Κορόβηλας και Tάκης Πουρναράκης.

Περισσότεροι από 343.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό τα νέα και το παρασκήνιο πριν από τον αγώνα, με την εκπομπή να κάνει Μ.Ο. τηλεθέασης 7,5%. Αλλά, και μετά την πτώση της καρό σημαίας παρέμειναν συντονισμένοι με την ΕΡΤ2 για δουν τις κυριότερες στιγμές του αγώνα, με την εκπομπή να κάνει Μ.Ο. τηλεθέασης 5,6%.

Ραντεβού με την ΕΡΤ2 και την ερχόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 για το Γκραν Πρι της Ολλανδίας και όλα τα νέα για τη Formula 1 στην ειδική εκπομπή του καναλιού πριν και μετά τον αγώνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook