H ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη λειτουργία του PAOTV, του πρώτου συνδρομητικού καναλιού του Συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε άλλη μία πρωτοποριακή κίνηση δημιουργώντας το δικό του κανάλι για όλους τους «πράσινους» φιλάθλους σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Utopia.

Η πλατφόρμα του PAO TV θα παρέχει αποκλειστικές μεταδόσεις αγώνων, συνεντεύξεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου στους φίλους του «τριφυλλιού» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθούν τις εντός έδρας προσπάθειες των ομαδικών αθλημάτων μας, κυρίως στις εγχώριες αλλά και σε όσες ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχουν παραχωρηθεί τα τηλεοπτικά δικαιώματά μας.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει στα χέρια του ό,τι δικαιούται από το νόμο, προασπίζει τα συμφέροντά του και αποκτά αναγκαία έσοδα για να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η στήριξη του κόσμου και σε αυτή τη πρωτοποριακή ενέργεια θα αποδώσει έσοδα για ακόμη ισχυρότερες ομάδες και επιτυχίες του Συλλόγου.

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για περίπου 60-65 μεταδόσεις ανέρχεται στα 120 ευρώ (κάτι λιγότερο από 2 ευρώ/ανά αγώνα).
Τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα έχουν έκπτωση 50% μόνο στην ετήσια συνδρομή.

Όσα μέλη μας είναι κάτοχοι GREEN PASS θα έχουν αντίστοιχα έκπτωση 75% μόνο στην ετήσια συνδρομή.

Όσα μέλη μας είναι κάτοχοι VIP PASS θα έχουν δωρεάν την ετήσια συνδρομή. Επίσης, θα υπάρχει μηνιαία συνδρομή στα 20 ευρώ και αγωνιστικού τριημέρου στα 10 ευρώ. Στα μεμονωμένα εισιτήρια οι τιμές θα κυμαίνονται από 3 εως 5 ευρώ.

Απαιτείται σε όλες τις περιπτώσεις εγγραφή στην πλατφόρμα PAO TV.Για όλους τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας θα απαιτείται απλή εγγραφή χωρίς κόστος.

Σύντομα θα υπάρξουν ενημερωτικές ανακοινώσεις για όλη την διαδικασία εγγραφής και λειτουργίας του PΑΟ TV.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!!!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook