Σίσσυ Χρηστίδου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις»
Ο παρουσιαστής δεν μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία, σε αντίθεση με τη Δούκισσα Νομικού, τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Τάσο Τεργιάκη.
Τη στάση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας στα γυρίσματα του τρέιλερ για το Πρωινό σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 1/9 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
Ο παρουσιαστής δεν μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν έξω από το στούντιο, σε σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού, τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Τάσο Τεργιάκη οι οποίοι χαιρέτησαν ευγενικά και απέφυγαν να αποφύγουν σε κάποιες ερωτήσεις.
«Δε μίλησε και δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί, εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει «εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση». Οπότε περίμενα, ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα «καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι;». Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα Νομικού είπε δύο λόγια. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες «παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια» και φεύγεις. Αυτό εννοώ.
Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις τις κάμερες. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιάννης Καψάλης: Απευθείας σύνδεση στους «Δεκατιανούς» από το sold out live του στο Σαν Φρανσίσκο (εικόνες+βίντεο)
- Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα κατηγόρησαν την Κατερίνα Καινούργιου για ψέματα – Οι δηλώσεις και τα unfollow στο Instagram (βίντεο)
- Κώστας Καραφώτης: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του την Παρασκευή 21/11 στο «Koukoutsi» μαζί με την Ματθαία Σπιταδάκη- Βίντεο από τις πρόβες
- Φοινικούντα: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο καταστήματα στην Αθήνα όπου δούλευε ο 22χρονος συνεργός της διπλής δολοφονίας – Το τηλεφώνημα στον επιχειρηματία μετά το φονικό (βίντεο)
- «Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά»: Νέο backstage video από τα γυρίσματα του reunion
- H Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια ξεχωριστή συναυλία στο Ωδείον Αθηνών – Απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα – Σάββατο 22.11.2025
- «Φως στο Τούνελ»: Σταθερά πρώτο στην τηλεθέαση και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου
- «The Wall»: Δύο δυναμικές παίκτριες τα βάζουν με τον «τοίχο» – Απόψε, στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook