Με αφορμή τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνη ο νέος συνεργάτης της.

Την αυστηρή κριτική του Δημήτρη Παπανώτα για την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τις νέες του δηλώσεις για εκείνη, σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα“.

Με αφορμή τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνη ο νέος συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης και την είχε στεναχωρήσει αρκετά.

«Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον “Πεντάμορφο κόσμο”; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση φρικτή. Χαμογελούσα και ήμουν… Πετρίδης… χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα.

Είχε γυρίσει και είχε πει: “Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει”. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook