Στήριξη με όλες τις δυνάμεις του ΚΚΕ, εντός και εκτός Βουλής, στις κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων εξέφρασε ο Γραμματέας του κόμματος στους εκπροσώπους των δημοσιογραφικών ενώσεων.

Δεσμεύτηκε ότι με παρέμβαση στη Βουλή το ΚΚΕ θα υποστηρίξει το αίτημα για απόσυρση της διάταξης που μειώνει τις θέσεις εργασίας που συνδέονται άμεσα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς δήλωσε ο Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας στους εκπροσώπους των δημοσιογραφικών ενώσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό και εντάσσεται στον κύκλο επαφών των δημοσιογραφικών ενώσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο κ. Κουτσούμπας, οι Πρόεδροι των δημοσιογραφικών Ενώσεων, της ΠΟΕΣΥ κυρία Έλενα Ριζεάκου, της ΕΣΗΕΑ κυρία Μαρία Αντωνιάδου, της ΕΣΠΗΤ κ. Θέμης Μπερεδήμας, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ και Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κ. Σταύρος Καπάκος και η Γενική Γραμματέας της ΠΟΕΣΥ κ. Μιμή Τουφεξή, συζήτησαν εκτενώς για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει η επίμαχη ρύθμιση στις εργασιακές σχέσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίες είναι ήδη επιβαρυμένες λόγω της απουσίας συλλογικής σύμβασης εργασίας όπως και στα υπόλοιπα ιδιωτικά ΜΜΕ.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΠΟΕΣΥ) ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ) ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (ΕΣΗΕΜΘ) ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΣΠΗΤ) ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΥ-ΝΗΣΩΝ (ΕΣΗΕΠΗΝ)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook