Star: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρία ερευνών GPO
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, το Star, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία ερευνών, GPO.
Η GPO ιδρύθηκε το 1999 και είναι Ανώνυμη εταιρία έρευνας, επικοινωνίας, μελετών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ακολουθώντας τις σύγχρονες, πιστοποιημένες μεθόδους ποιοτικών και ποσοτικών ερευνών και δημοσκοπήσεων η GPO είναι μέλος της ESOMAR και εφαρμόζει όλες τις επιστημονικές μεθόδους και τους κανόνες δεοντολογίας του ΣΕΔΕΑ τόσο κατά τη διεξαγωγή της έρευνας, όσο και για την ερμηνεία, εμπιστευτικότητα, παρουσίαση και δημοσίευση στοιχείων και αποτελεσμάτων.
Με την 20ετή και πλέον, εμπειρία της, στον χώρο των ερευνών κοινής γνώμης, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο «σύμμαχο» του Star μέσα σε ένα εγχώριο, αλλά και διεθνές περιβάλλον, γεμάτο γεγονότα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Η GPO θα αναλάβει τη διεξαγωγή πολιτικών ερευνών για λογαριασμό των Ειδήσεων του Star, οι οποίες σε τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζονται από τον Διευθυντή Ερευνών της Εταιρίας, Αντώνη Παπαργύρη και θα αναλύονται μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα και το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.
Η συμβολή της εταιρίας στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, και στην ανάλυση των τάσεων της κοινωνίας, θα είναι πολύ σημαντική σε μία προεκλογική χρονιά.
Το Star καλωσορίζει την GPO και τους ανθρώπους της και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στη Χίο: Προφυλακίστηκε ο Μαροκινός που κατηγορείται ως διακινητής μεταναστών, αρνήθηκε ότι ήταν ο χειριστής του σκάφους – «Ήταν και ο ίδιος μεταφερόμενος», είπαν οι δικηγόροι του (βίντεο)
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1:Ο Ουκάκι χάρισε “τρίποντο” στον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του
- Αστέρας Aktor – Βόλος 2-0: Μπαρτόλο x2 και ανάσα!
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Απίστευτο «διπλό» για την ομάδα του Αγρινίου στη Super League
- Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Μίλησα για εισβολές και όχι για εισβολείς, οτιδήποτε λέω δολίως παρερμηνεύεται
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Νεφέλη Τίτα: Ποια είναι η 23χρονη φοιτήτρια Ιατρικής που ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook