"Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε", σημειώνει η Λίτσα Πατέρα.

Πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Πέμπτης είναι πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια. Η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για την επί επτά δεκαετίας βασίλισσά της.

Στο Πρωινό την Παρασκευή, όταν έφτασε η ώρα της αστρολογίας, η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε πως πριν από ακριβώς έναν χρόνο, είχε κατά κάποιο τρόπο προβλέψει το συγκεκριμένο γεγονός.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook