Η Βίκυ Καγιά απαντά στη Μαρίνα Πατούλη και στις κατηγορίες για bullying.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει για το GNTM πως είναι ένα σκουπίδι και προσβάλει τη γυναίκα.

Έχοντας δημιουργηθεί ένας συνολικότερος «ντόρος» με τα πρώτα επεισόδια του φετινού GNTM η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους ανέφερε:

«Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό σκουπίδια της Μαρίνας Πατούλη, η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας, λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook