Βίκυ Καγιά: Απαντά στην Μαρίνα Πατούλη για τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια» – «Δεν την γνωρίζω την κυρία»

Η Βίκυ Καγιά απαντά στη Μαρίνα Πατούλη και στις κατηγορίες για bullying.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει για το GNTM πως είναι ένα σκουπίδι και προσβάλει τη γυναίκα.
Έχοντας δημιουργηθεί ένας συνολικότερος «ντόρος» με τα πρώτα επεισόδια του φετινού GNTM η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους ανέφερε:
«Δεν ασκούμε κανένα είδους βία και κανένα είδος μπόουλινγκ, Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται ο οποιοδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο να υπονοεί κάτι τέτοιο. Τα αρνητικά σχόλια με τα χρόνια τα έχω συνηθίσει. Την εποχή του πρωινού καφέ έκλαιγα συνέχεια και δεν έβγαινα από το σπίτι μου».
Σχετικά με τον χαρακτηρισμό σκουπίδια της Μαρίνας Πατούλη, η παρουσιάστρια δήλωσε:
«Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».
Τέλος, η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας, λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook