Δολοπλοκίες και ίντριγκες έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Οι ήρωες της Μάνης φτάνουν στα άκρα και οι σχέσεις μεταξύ τους δοκιμάζονται έντονα.

Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του.

Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Ισμήνη χωρίζει με τον Κωνσταντίνο και του στέλνει πίσω το νυφικό της.

Ο Άρης παίζει όλα του τα χαρτιά με την Ευτυχία, αλλά εκείνη τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μπει σε ερωτική σχέση.

Η Χρυσούλα σχεδιάζει μια απάτη με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, μέσω της καινούργιας της δουλειάς στην ταβέρνα του Χρήστου.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook