Δείτε τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό συζητούσαν σήμερα στη “Super Κατερίνα”. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ατάκα που είπε προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας στη Δούκισσα.

«Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».

«Ήταν άκομψο πολύ», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την προσωπική του άποψη λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εδώ δε μιλάμε για πολύ καλά κορίτσια, μιλάμε για ικανά κορίτσια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα να τον διακόπτει και να λέει:

«Για μένα είναι το καλύτερο πλάσμα που έχω γνωρίσει…», είπε με τον ίδιο να την διακόπτει, λέγοντας: «Δεν είναι ικανή». Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα τον «έκοψε», λέγοντας: «Ανδρέα όχι, όχι…. Είναι πολύ ικανή».

Η εκπομπή πέρασε σε break και αργότερα ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας:

«Θα πω κάτι αιρετικό. Πιστεύω σε αυτή την ιστορία ότι έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας με την έννοια ότι την ευθύνη τη φέρουν οι άνθρωποι του καναλιού και η επιμονή της ομάδας της Δούκισσας να κάνει κάτι στο οποίο δεν έχει την ικανότητα στις σύγχρονες συνθήκες του πρωινού. Του επέβαλαν μία γυναίκα που δεν βοηθάει να πάει το κανάλι μπροστά»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook