Ένα νέο τραγούδι ξεκινά το ταξίδι του από τις συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Πρόκειται για ένα κομμάτι με τίτλο «Πού πηγαίνει η αγάπη» σε στίχους και μουσική του Σταύρου Ρουμελιώτη από τον νέο προσωπικό δίσκο της Μαρίας Παπαγεωργίου, με τον γενικό τίτλο «Ο τελευταίος αναλογικός έρωτας», ο οποίος κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.

Ο δίσκος αποτελείται από δύο πλευρές, που θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή κυκλοφορεί η Α’ Πλευρά, η οποία περιλαμβάνει έξι ερωτικές ιστορίες και δύο αφηγήσεις ποιημάτων, σε απαγγελία Τάνιας Τσανακλίδου και Γιώργου Παλιού. Η Β’ Πλευρά θα ονομάζεται «Ο τελευταίος αναλογικός άνθρωπος», θα περιέχει ιστορίες κοινωνικές και θα κυκλοφορήσει σε δεύτερο χρόνο.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία είναι καλεσμένη της Άντρης Βασιλειάδου την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στις 09:30, μοιράστηκε πρόσφατα ορισμένες σκέψεις της αναφορικά με την καινούργια δισκογραφική της κυκλοφορία:
«Ένας ψηφιακός κόσμος με ρωτάει συνεχώς, σαν ένας γιγάντιος διακόπτης, αν περνάει ρεύμα από την καρδιά μου ή όχι, παίζει μέσα μου προκλητικά με ένα on ή ένα off, το ένα ή το μηδέν μου. Εκπέμπω τραγούδια, σκέψεις και φθόγγους πριν σωπάσει ο κόσμος που μεγάλωσα, ξεγελιέμαι πάνω στο τεντωμένο σκοινί, πιστεύοντας πως κάνω την πιο μεγάλη επανάσταση που έχει απομείνει: να περπατήσω ξυπόλητη στο κεραμιδί χώμα, να παραμείνω γήινη, να σφίξω ένα ζεστό χέρι, να δώσω μια αναλογική ματιά και ένα ακόμα, τελευταίο, αναλογικό φιλί».

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ

Στίχοι-Μουσική: Σταύρος Ρουμελιώτης
Σοφία Ευκλείδου, τσέλο
Héloïse Lefebre, βιολί
Γιώργος Καρδιανός, ηλεκτρικές κιθάρες
Θάνος Μιχαηλίδης, τύμπανα
Ευριπίδης Ζεμενίδης, programming, πλήκτρα
Μαρία Παπαγεωργίου, κλασικές κιθάρες, κρουστά, μπάσο, φωνητικά, synth

Info

«Πού πηγαίνει η αγάπη» με τη Μαρία Παπαγεωργίου
Νέα αποκλειστικότητα στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7
Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #Αποκλειστικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook