Πρεμιέρα με πρωτιά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και μεγάλη απήχηση στο Twitter έκανε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου το βράδυ η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, που αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, καθήλωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 25,9% στο σύνολο του κοινού, ενώ το υψηλότερό του ποσοστό 35,8% το κατέγραψε σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Η κάλυψη ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Μαύρο Ρόδο» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά 11,2 μονάδες στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε ποσοστό 18,9%.

Το θερμό ενδιαφέρον των τηλεθεατών αποτυπώθηκε και στο Twitter. Το hashtag #MavroRodo ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends πριν ακόμα ξεκινήσει η μετάδοση της σειράς. Οι ερμηνείες των ηθοποιών, το καθηλωτικό σενάριο, η υποβλητική ατμόσφαιρα και η μουσική της σειράς απέσπασαν πολλά και μαζικά σχόλια με τον συνολικό αριθμό των tweets να ξεπερνά τα 10.000, ενώ η απήχηση των δημοσιεύσεων για τη σειρά στο Instagram έφτασε τα 4.5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Το 2ο επεισόδιο της σειράς έρχεται σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 22:30 στο MEGA με συγκλονιστικές εξελίξεις.

#MavroRodo

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook