Παράλληλα οι δυο τους αναφέρθηκαν και στη συμπεριφορά των συμπαικτών τους στο ριάλιτι δε δίστασαν να αποκαλύψουν, ποιο ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Καλεσμένοι στο πλατό του «Breakfast@Star» βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, που μίλησαν για την οικειοθελή αποχώρησή τους από το «Αsia Express».

Παράλληλα οι δυο τους αναφέρθηκαν και στη συμπεριφορά των συμπαικτών τους στο ριάλιτι δε δίστασαν να αποκαλύψουν, ποιο ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Όπως είπαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση το ζευγάρι αυτό ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι υπήρχαν ακόμη δυο ζευγάρια που έδειχναν να έχουν πρόβλημα μαζί τους, ωστόσο δεν ανέφερε τα ονόματά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook