Ο Νίκος Μάνεσης προχώρησε στην ανάλυση και άλλων στοιχείων προκειμένου να αποδείξει όσα λέει.

Με νέα στοιχεία για τα νούμερα τηλεθέασης επέστρεψε σήμερα στην εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης.

Ο παρουσιαστής που την προηγούμενη εβδομάδα είχε αφήσει αιχμές πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τα νούμερα τηλεθέασης και κρίθηκε γι’ αυτό, θέλησε σήμερα να παρουσιάσει κάποια στοιχεία και να δώσει μερικές διευκρινήσεις για όσα είπε.

«Θέλω να πούμε δυο κουβέντες για αυτά που είπαμε το επόμενο Σαββατοκύριακο… Πείστηκα να δώσω 1-2 στοιχεία γιατί υπήρξαν μερικοί συνάδελφοι που με αμφισβήτησαν… Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εργαλείο δουλειάς» είπε ο παρουσιαστής.

«Τι συμβαίνει; Το γνωστό, αυτό που είπα και γελάγατε, η Πέπα το γουράνακι…» συνέχισε και άρχισε να αναλύει τα νούμερα τηλεθέασης για να εξηγήσει το σκεπτικό του.

«Το δυναμικό κοινό την περασμένη Κυριακή… Το κοινό 25-44 έβλεπε παιδικά για πάνω από μια ώρα. Βλέπανε καρτούν για τρίχρονα. Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Θα παρακαλέσω να μην το αμφισβητήσει κανείς. Μιλάμε για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη Σαββατοκύριακου…. Πετσοκόπηκαν όλοι… Προφανώς οι κύριοι και οι κυρίες δε βλέπουν καρτούν βλέπουν τα παιδιά τους, εδώ όμως γράφεται ότι το κοινό αυτό βλέπει καρτουν.

Δε λέω ότι υπάρχει κάποια συνομωσία. Το μοντέλο τηλεθέασης δε λειτουργεί… Ο μπούσουλας των καναλιών είναι με γνώμονα τα νούμερα. Από το μοντέλο αυτό κόπηκαν εκπομπές και άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους… Επαναλαμβάνω ότι δε γίνεται κάτι ύποπτο αλλά ότι δεν λειτουργεί το μοντέλο» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Νίκος Μάνεσης προχώρησε στην ανάλυση και άλλων στοιχείων προκειμένου να αποδείξει όσα λέει.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook