Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Τριαντάφυλλος νιώθει ο Μέσι του Survivor»

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλάει για το νέο του look, απαντά σε εκείνους που τον είπαν gay στα social media και τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για το νέο του λουκ,, αλλά και το Survivor All Star, αλλά και τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.
Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε στη νέα του εμφάνιση, χωρίς το μούσι: «Ξύρισα το μούσι, είπα να επανέλθω στο παλιό μου λουκ. Η Βρισηίδα μέχρι και μουστάκι θα με βάλει να ξυρίσω. Τρίχες είναι».
Όσο για τα σχόλια που έχει ακούσει και τον έχουν ενοχλήσει δήλωσε: «Το ότι μοιάζω σαν μπαμπάς της Βρισηίδας, λόγω διαφοράς ηλικίας. Αυτό με ενόχλησε. Αλλά νομίζω πως τώρα που ξυρίστηκα δεν φαίνεται τόσο έντονα. Επίσης, πρωτοφανές για μένα είναι ότι με είπαν γκέι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γελάω. Όχι ότι έχω κάτι με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Έχω και φίλους και μια χαρά όλοι, αλλά δεν είμαι εγώ».
Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στο Survivor All Star, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ίδιος και τις αμοιβές που ζητάει ο Τριαντάφυλλος.
«Δεν ξέρω αν θα ήθελε να πάει χωρίς εμένα η Βρισηίδα στο Survivor All Star και δεν ξέρω αν θα ήθελε να πάω κι εγώ χωρίς εκείνη», είπε αρχικά. «Αν ο Τριαντάφυλλος νιώθει ο Messi του Survivor, δεν νομίζω να τα βρουν στα οικονομικά. Εκεί που ήταν ξεχασμένος, αναβίωσε την καριέρα του ως τραγουδιστής μέσα από το Survivor. Τώρα αν νιώθει έτσι, τι να πω. Ο καθένας με την αντίληψή του. Το Survivor για μένα είναι ένα πανέξυπνο πρότζεκτ. Για εμένα θα έπρεπε να μελετηθεί από πανεπιστήμια. Είναι η συμπεριφορά και οι χαρακτήρες που βγαίνουν, οι εαυτοί μας οι ίδιοι πώς μεταλλάσσονται μέσα από τέτοιες συνθήκες», δήλωσε κλείνοντας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ραφαέλα Ψαρρού: «Στον βυθό βρίσκω πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Βίντεο
- Προ των πυλών ο τελευταίος καύσωνας του καλοκαιριού – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς
- Άλιμος: Οι διακοπές της διπλανής πόρτας για όσους έμειναν στην Αθήνα
- Ελένη Μενεγάκη: “Θάλασσα, ήλιος και μηδέν σχέδια” – Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της
- Γιώργος Μαζωνάκης: Με θεραπευτική άδεια εκτός Δρομοκαίτειου- Σε εξέλιξη η ψυχιατρική εκτίμηση
- Η Αδαμαντία Λιόλιου στην ΕΡΤ – H επίσημη ανακοίνωση
- Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία – Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας
- Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύντροφό της – «Του είπα: “Δέχεσαι να μην είναι δικό σου το παιδί;”» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook