Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κολομβία

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Κολομβία και ανακαλύπτουν κρυφούς θησαυρούς στον δρόμο τους προς την Καρταχένα, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN.
Το ταξίδι είναι συγκλονιστικό και η εμπειρία μοναδική. Στη Ζιπακίρα μας παρουσιάζουν έναν καθεδρικό ναό 200 μέτρα κάτω από τη γη μέσα σε αλατωρυχείο, μένουν έκπληκτοι από την αρχιτεκτονική του σχεδίαση και θαυμάζουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Ροζαρίου. Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Βίγια ντε Λέιβα και εντυπωσιάζονται από ένα παλιό αρχοντικό του 17ου αιώνα που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο.
Επόμενη στάση η Σάντα Μάρτα, η πιο παλιά πόλη της Λατινικής Αμερικής, όπου μπαίνουν μέσα στη χασιέντα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σιμόν Μπολιβάρ. Επίσης, θαυμάζουν από κοντά το Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα, ένα αξιοθέατο φυσικής ομορφιάς!
Μία ανάσα πριν την Καρταχένα, μόλις 50 χιλιόμετρα πριν, εξερευνούν το Παλένκε, όπου οι περήφανοι κάτοικοί του έχουν κανόνα την αυτοπροστασία. Ένα επεισόδιο γεμάτο μοναδικές εμπειρίες και απολαυστικές «ΕΙΚΟΝΕΣ».
«ΕΙΚΟΝΕΣ»: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45 ΣΤΟ OPEN
Ολες οι Ειδήσεις
- Ζέττα Μακρή για εκβιασμό από δημοσιογράφο: «Μου ζητούσε να μπαίνει σε διαφημιστικές καμπάνιες και χρήματα – Θα σε αποδομήσω αν δεν μου δώσεις λεφτά»
- Κατεπείγουσα δικαστική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες των ιατροδικαστών της Πάτρας σε υποθέσεις θανάτων βρεφών και κακοποίησης παιδιών – Καταπέλτης ο Φλωρίδης
- Ο καυτός χορός της Ιωάννας Μαλέσκου στο πλατό (βίντεο)
- «LiveNews»: Ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση την Τετάρτη 9 Ιουλίου
- Γ. Αυτιάς σε Επίτροπο Προυπολογισμού: «Εγκληματικό για την Ευρώπη να χρηματοδοτήσει την Τουρκία για αμυντικές δαπάνες
- Στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης το «Καλοκαιρινό Ραντεβού» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου
- Ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία το ΤΖΟΚΕΡ: Μοιράζει 10,8 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση – Έπαθλα των 100.000 ευρώ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Σαλπάρει για Σαμοθράκη –Σήμερα στις 14.45, στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook