Τρόμο και θάνατο σκορπούν στο Κίεβο τα ρωσικά χτυπήματα με drone-καμικάζι.

Μια τέτοια στιγμή τρόμου έζησαν το συνεργείο και η δημοσιογράφος –απεσταλμένη στην Ουκρανία- του ΟΡΕΝ, Αδαμαντία Λιόλιου, η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση όταν υπήρξε νέος συναγερμός για πιθανή επίθεση με drone.

Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στον δρόμο κοντά στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου ξαφνικά να τρέχουν αναζητώντας ένα καταφύγιο. «Κάτι είδαν, έρχεται νέο drone, τρέχουν όλοι σε πρόχειρο καταφύγιο» περιέγραψε τις σκηνές από την πλευρά της η Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Η κεντρική συνοικία Σεβτσενκίβσκι του Κιέβου συγκλονίστηκε από εκρήξεις σήμερα το πρωί, για δεύτερη φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας, στη διάρκεια της ώρας αιχμής, δήλωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ουκρανίας Βιτάλι Κλίτσκο, επισημαίνοντας ότι έχουν υποστεί ζημιές πολλά κτίρια κατοικιών.

Μέχρι στιγμής από την νέα επίθεση, τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά από αυτή που σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα αφήνοντας πίσω της νεκρούς και τραυματίες, δεν υπάρχουν θύματα με τον τρόμο, όμως, να έχει επιστρέψει εκ νέου στην πόλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως περιγράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, παιδιά που περνούν τα βράδια τους στα καταφύγια και ετοιμάζονταν να πάνε σχολείο, έντρομα κρύβονται στα καταφύγια παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις μέσω των social media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook