Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι, αλλά είναι το ντέρμπι των «αιωνίων» και παίζεται αυτή την Κυριακή (6/11), όλη τη μέρα στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6!

Ζήστε τη μητέρα των μαχών όπως σας αξίζει και όπως μόνο η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας μπορεί να σας προσφέρει. Συντονιστείτε από το πρωί και απολαύστε το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που θα έχει στο επίκεντρο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για να μπείτε από νωρίς στο κλίμα και να μάθετε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη σέντρα που θα γίνει στις 19:30 στο «Απ. Νικολαΐδης».

Μία ώρα αργότερα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κομβική δοκιμασία της ΑΕΚ στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, ενώ το κυριακάτικο πρόγραμμα αρχίζει στις 16:00 με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Λεβαδειακός.

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (5/11) με τέσσερα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα στις 15:45 η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο και στις 18:30 ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ιωνικό. Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να αγωνίζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο στις 19:00 και δύο ώρες αργότερα στην Τούμπα να διεξάγεται το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το τέλος των αγώνων, το τρίτο ημίχρονο παίζεται στο στούντιο με σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ και τις απόψεις των ακροατών, μόλις ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Ακουστέ το σπουδαίο ντέρμπι αλλά και όλη την αγωνιστική δράση,
στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook