Η ΕΡΤ, πάντα παρούσα στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, θα μεταδώσει και φέτος τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2021, από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, η ΕΡΤ1, αλλά και το αθλητικό ραδιόφωνο της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΑ Σπορ θα καλύψει απευθείας και αποκλειστικά την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού θα αγωνιστούν για τη διάκριση αλλά και τη μοναδική εμπειρία του Αυθεντικού Μαραθώνιου Δρόμου για αυτό και θα επιστρατευθούν όλες οι υπηρεσίες της ΕΡΤ.

Στην περιγραφή του αγώνα για την ΕΡΤ1 θα είναι οι Περικλής Μακρής και Νίκος Τσώνης, οι οποίοι θα βρίσκονται σε στούντιο που θα στηθεί για τις ανάγκες του Μαραθωνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ τόσο από το σημείο εκκίνησης στον Μαραθώνα, όπου θα βρίσκεται ο Τάκης Κουλουμπής, όσο και από τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο από τον Μιχάλη Μανουηλίδη.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα συμμετέχει και η ΕΡΑ Σπορ μέσα από τις συχνότητές της. Πριν από το αγώνα, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ θα βρίσκονται στο στούντιο, αλλά και στο Περίπτερο 129 της έκθεσης του Μαραθωνίου «MARATHON EXPO» στο κλειστό του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Φάληρο, όπου θα υποδεχθούν σημαντικούς καλεσμένους, αλλά και το κοινό που θα επισκεφτεί την έκθεση.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου η ΕΡΑ Σπορ θα μεταδίδει, διαρκώς, όλα τα νέα και τα ρεπορτάζ από την αφετηρία, τη διαδρομή και τον τερματισμό.

Η γιορτή του αθλητισμού, ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΑ Σπορ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook