Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έκοψε από το Happy Day» (video)
Μια ακόμη κατηγορία εκτοξεύτηκε , αυτή τη φορά, από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
“Τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη”, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη.
Ο δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε ότι ενώ είχε επιλεγεί αρχικά για να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής Happy Day την χρονιά που ξεκίνησε, τελικά απορρίφθηκε με παρέμβαση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ακόμα κι εγώ που και δουλειά έχω χάσει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την έχω κρίνει για τις τηλεοπτικές της επιδόσεις πάρα πολύ…». Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ελένη Τσολάκη ρωτώντας σε ποια δουλειά αναφέρεται κι εκείνος είπε: «Το Happy Day. Στην αρχή ήταν να είμαστε μαζί με τη Σταματίνα, τα τρία μας».
«Αφού κάναμε το δοκιμαστικό και είδαμε ότι ήσουν πάρα πολύ καλός και συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ ωραία η παρέα που είχε στηθεί και με τον Παπανώτα, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη», διευκρίνισε η Ελένη Τσολάκη.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=XZtSoY_jT2Y
Ολες οι Ειδήσεις
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
- «Κάποιοι την παρέσυραν, δεν ξέρω που βρήκε το μαχαίρι, λέει η μητέρα της 16χρονης που μαχαίρωσε μαθήτρια σε σχολείο της Κυψέλης (βίντεο)
- Το Λαϊκό Λαχείο στον ρυθμό των Χριστουγέννων: Μοιράζει μέχρι και 1.000.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου
- «Σβήσε το όχημα, κάτω, τα χέρια στο ταμπλώ» – Καρέ –καρέ η επεισοδιακή σύλληψη του 16χρονου γιού του Μιχάλη Κατρίνη μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι (βίντεο)
- ΕΡΤnews: «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Καλεσμένοι ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Τετάρτη 17.12.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook