Η διοίκηση του ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να μπουν όλοι οι συντελεστές σε καραντίνα και να υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ τις επόμενες ημέρες.

Συναγερμός σήμανε στον ΑΝΤ1 όταν κρούσματα κορωνοϊού εντοπιστήκαν σε δυο εργαζόμενους στα Κάπα Studios την Πέμπτη και την Παρασκευή όταν διενεργήθηκαν τα σχετικά τεστ.

Σύμφωνα με το topontiki.gr, ο  ένας από τους εργαζόμενους στα Κάπα Studios, όπου εντοπίστηκε θετικός στον Covid-19 την Πέμπτη, έχει άμεση επαφή με τους παρουσιαστές τουλάχιστον τριών εκπομπών, τo «Πρωινό» με την Φαίη  Σκορδά, το «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μαρκυπούλια και το «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου, το οποίο είχε πάρει ήδη μια αναβολή πρεμιέρας, ύστερα από άλλο κρούσμα πριν από λίγες ημέρες.

Σήμανε συναγερμός και υποβλήθηκαν όλοι σε μοριακό τεστ το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε στενό συνεργάτη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν η διοίκηση του ΑΝΤ1 να πάρει άμεσα την απόφαση να μπουν όλοι οι συντελεστές σε καραντίνα και να υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ τις επόμενες ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook