Ένα ξεχωριστό δώρο κάθε μέρα με το World Challenge στο Pamestoixima.gr

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αγγλία και η Ολλανδία, δίνουν σήμερα τους πρώτους αγώνες τους στη διοργάνωση.

Στις 15:00 αρχίζει ο αγώνας της Αγγλίας με το Ιράν για τον 2ο όμιλο. Ακολουθεί στις 18:00 το παιχνίδι της Σενεγάλης με την Ολλανδία για τον 1ο όμιλο. Η βραδιά κλείνει, στις 21:00 με το ματς του 2ου ομίλου, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ουαλία.

Προβάδισμα για τη νίκη έχουν η Αγγλία και η Ολλανδία. Κρίσιμο στη μάχη για την πρόκριση είναι το παιχνίδι ΗΠΑ-Ουαλία. Το αποτέλεσμά του μπορεί να κρίνει τη 2η θέση, σ’ έναν όμιλο όπου φαβορί για την 1η είναι η Αγγλία.

World Challenge με καθημερινές προσφορές* και μοναδικά έπαθλα

Ενισχυμένες αποδόσεις για 15 ειδικά στοιχήματα

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται και τα ακόλουθα 15 ειδικά στοιχήματα:

  • Αγγλία-Ιράν: Να πετύχει 2+ γκολ ο Χάρι Κέιν– Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με κεφαλιά.
  • Σενεγάλη-Ολλανδία: Να πετύχει το 1ο γκολ ο Κόντι Χάπκο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ.
  • ΗΠΑ-Ουαλία: Να σκοράρει ο Γκάρεθ Μπέιλ– Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με πέναλτι – Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό Ουαλία & Over 2,5 γκολ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις