MEGASTORIES: «Η Κ-POP και άλλες ιστορίες κορεατικής φρενίτιδας»
Ένα ορμητικό κύμα από σειρές, ταινίες, μουσική και μόδα ήρθε με δύναμη από την Νότια Κορέα για να κατακλύσει την παγκόσμια αγορά και το «MEGASTORIES» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 00:10, εξερευνά τον πολύχρωμο και αστραφτερό κόσμο της k-pop κουλτούρας.
Ποιος δεν έχει κολλήσει με την κορεάτικη σειρά « Squid Game» η οποία έγινε επίσημα το πιο δημοφιλές σόου της πλατφόρμας του Netflix, έχοντας συμπληρώσει 111 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από έναν μήνα από την πρεμιέρα του; Ακόμη ποιος δεν θαύμασε τα «Παράσιτα» που σάρωσαν τα κινηματογραφικά Όσκαρ το 2020 ή δεν λικνίστηκε στους ρυθμούς του «Gangnam Style» του απόλυτου viral τραγουδιού που από το 2012 μέχρι σήμερα έχει φτάσει τις 4,5 δισεκατομμύρια προβολές στο youtube;
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου δοκιμάζει κορεάτικες γεύσεις δια χειρός του σεφ Άνταμ Κοντοβά και μιλά με την Ντομένικα Δανιήλ η οποία έφερε την κορεάτικη μόδα στην Ελλάδα μέσα από το «MyHallyu». Ακόμη, συναντά την χορευτική ομάδα OCYAN και μιλά με την Γκόλντι Χατζηθεοδώρου για τα K-Pop Festivals αλλά και την τραγουδίστρια Μαριάννα Κάρα που η αγάπη της για την Κορέα έγινε η αφορμή για το τραγούδι «Cinderella». Στην συνέχεια επισκέπτεται μία τυπική κορεάτικη οικογένεια για να ανακαλύψει πώς είναι η ζωή των Κορεατών στην Αθήνα, επισκέπτεται το ατελιέ του ζωγράφου HanChongYop που ζει και δημιουργεί στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.
Η pop Κορέα δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από το πιο λαϊκό άθλημα του κόσμου. Οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» Ουι Τζο και Ιμ Μπομ μιλούν για τη χώρα τους αλλά και για την ζωή τους στην Ελλάδα δοκιμάζοντας ακόμη και πατσά.
Το παγκόσμιο φαινόμενο του 21ου αιώνα που ακούει στο όνομα «κορεάτικο κύμα» έρχεται να αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας και της ορμής του στο «MEGASTORIES».
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Υπεύθυνη Έρευνας και Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη
Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: ΝoNamesFilmingteam
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή
Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου
#MegaStories
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο για να περάσουν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων
- Κρήτη: «Τον αγαπούσαν όλοι» – Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού – Σε απόγνωση οι γονείς του (βίντεο)
- Τιμολόγια ΕΥΔΑΠ: Αυξήσεις στα πάγια τέλη εισηγείται η διοίκηση της εταιρείας – Εξαιρούνται οι ευάλωτες ομάδες
- Σε ισχύ το χριστουγεννιάτικο ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές 21 και 28/12
- Καιρός: Σε δύο φάσεις η κακοκαιρία με βροχές και χιόνια στα ορεινά μέχρι τα Χριστούγεννα – Εντείνεται το κρύο με βοριάδες την Πρωτοχρονιά
- GNTM: Η Ξένια Τσίρκοβα η μεγάλη νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού – Δείτε βίντεο
- «Η γη της ελιάς»: Η αλήθεια για τον θάνατο του Κίμωνα «οπλίζει» το χέρι της Ασπασίας και δολοφονεί τον Δημοσθένη – Τρέϊλερ
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Αν θες καριέρα πέρνα από το καμαρίνι του, έλεγαν από την παραγωγή στον 21χρονο», η μαρτυρία της τραγουδίστριας που συνεργάστηκε μαζί τους (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook