Με ένα επεισόδιο που απογείωσε τη σκηνοθετική δεινότητα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη η σειρά «Maestro» του MEGA μάγεψε το κοινό και παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Οι «Μουσικές καρέκλες» καθήλωσαν σχεδόν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές και κατέκτησαν την πρώτη θέση, σημειώνοντας ποσοστό 29,1% στο σύνολο του κοινού και 27,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη πλησίασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στις γυναίκες άνω των 18 ετών το «Maestro» κατέγραψε μέσο όρο 38%.

Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν από την κινηματογραφικότητα του επεισοδίου, τη σκηνοθετική έμπνευση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα με την οποία αποδόθηκε η προσωπική ιστορία του «Ορέστη».

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έφτασε τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Τα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά «πλημμύρισαν» το Twitter, με το #Μaestro να είναι και αυτή την εβδομάδα πρώτο trend καθόλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου.

Το έκτο επεισόδιο του «Μaestro» Podcast, με καλεσμένη τη Στεφανία Γουλιώτη, ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου της σειράς και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία με τα υπόλοιπα. Το «Μaestro» Podcast είναι στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts. Μπορείτε να το ακούσετε και στο megatv.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook