Το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, οι τηλεθεατές έμειναν στο «Σπίτι με το MEGA» γεγονός που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Στο σύνολο του κοινού, η αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, κατέγραψε ποσοστό 17,6% με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 30,6%.   

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη και τους εκλεκτούς καλεσμένους του (Κατερίνα Στανίση,  Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Βρεττός, Ρία Ελληνίδου, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης) αλλά και τους σημαντικούς μουσικοσυνθέτες Τάκη Σούκα και Θανάση Πολυκανδριώτη σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι, συγκίνηση και καλή μουσική.

Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για τη σπουδαία οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται  στο «Σπίτι με το MEGA» τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο σε μία μουσική συνάντηση φίλων με αγαπημένα τραγούδια.

Αυθεντική διασκέδαση σημαίνει «Σπίτι με το MEGA». 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook