Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Μέντα 88 και του Pepper 96,6 - δύο ραδιοφωνικών σταθμών που έχουν διαμορφώσει τον δικό τους, ιδιαίτερα αγαπητό χαρακτήρα στην μπάντα των FM, αποτελώντας σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών.

Με όραμα και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου ΣΚΑΪ να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικόurban ραδιόφωνο.

Στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ήδη ο ΣΚΑΪ 100,3, σταθερά πρώτος στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ο πιο επιτυχημένος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣπορ FM 94,6, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και η συχνότητα 104 FM.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96,6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook