Γκολ, εκπλήξεις και μεγάλα δώρα για τους φιλάθλους στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena – Πώς έζησαν τους προημιτελικούς του Παγκοσμίου

Γκολ στη διασκέδαση έβαλαν όσοι βρέθηκαν χθες στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena, για να παρακολουθήσουν τους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Βραζιλία-Κροατία και Ολλανδία-Αργεντινή.

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται εντός του γηπέδου της ΑΕΚ, υποδέχθηκε τους φιλάθλους σε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό event, γεμάτο εκπλήξεις.

Οι επισκέπτες του εντυπωσιακού πρακτορείου ΟΠΑΠ έζησαν μια μοναδική εμπειρία σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο άνω των 250 τ.μ., με αναπαυτικούς καναπέδες και καθίσματα.

Παρακολούθησαν τα ματς σε γιγαντοοθόνη, δοκίμασαν τις ποδοσφαιρικές ικανότητές τους στο Mundialito και απόλαυσαν γευστικά σνακ, συνδυάζοντας την ποδοσφαιρική δράση με τη διασκέδαση.

Η βραδιά περιείχε δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, με δυνατές μονομαχίες, μεγάλες συγκινήσεις και την αγωνία στο κατακόρυφο, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό και μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Ο κορυφαίος εξοπλισμός ήχου και η εικόνα τελευταίας τεχνολογίας έδιναν την αίσθηση στους παρευρισκόμενους πως παρακολουθούσαν τα παιχνίδια από τις εξέδρες των γηπέδων.

Επιπλέον, δύο τυχεροί κέρδισαν ένα μεγάλο δώρο από το Πάμε Στοίχημα, ύστερα από ειδική κλήρωση.

Οι νικητές της κλήρωσης Χρήστος Δ. και Φώτης Α

Δείτε το βίντεο:

Το πιο hot ποδοσφαιρικό στέκι

Οι νικητές της κλήρωσης με τον Σωτήρη Παπατζίκη, ΟΠΑΠ Regional Sales Manager και τον Γιώργο Αγγέλου, υπεύθυνο του καταστήματος ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena

Το νέο κατάστημα ΟΠΑΠ στην ΟΠΑΠ Arena περιμένει καθημερινά τους φίλους του ποδοσφαίρου για να ζήσουν την ένταση των αγώνων του Παγκοσμίου, σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον που θυμίζει τα μεγάλα sports bar του εξωτερικού.

Ραντεβού για το Παγκόσμιο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σε όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου, κάθε μέρα αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή για  τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 600 ποδοσφαιρικά events, με πολλά γκολ, διασκέδαση και εκπλήξεις για τους επισκέπτες, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερα από 350, με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό, στις 18 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του ΟΠΑΠ

MundoBall  στο OPAP Store App για ένα αυτοκίνητο και άλλα δώρα

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να βάλουν γκολ στην διασκέδαση και από το κινητό τους. Μπαίνοντας στην εφαρμογή OPAP Store App, μπορούν να βρουν το δωρεάν παιχνίδι MundoBall, να κάνουν τις προβλέψεις τους για τα ματς του Παγκοσμίου και να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook