Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συζήτηση του Κώστα Παπαχλιμίντζου και του Αλέξη Κούγια που είναι συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Συνδέσεις» και ενώ συνομιλούσε με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζου, ανέβηκαν οι τόνοι.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Κώστα Παπαχλιμίντζου μδε αφορμή τη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο κατηγορούμενος αστυνομικός πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά που καταδίωκε.

«Σε εκείνη την περιοχή, τα φορτηγά που περνάνε έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα της ασφάλτου. Υπάρχουν αυτά τα σαμαράκια και ακριβώς μετά είναι οι γραμμές. Σε εκείνο το σημείο η μηχανή αναπήδησε και δικαιολογείται. Δέκα πόντους να σηκωθεί η μηχανή πιο πάνω βαλλιστικά, αλλάζει εντελώς η στόχευση», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος στάθηκε στη φράση «αναπήδησε και δικαιολογείται» και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Κ.Π.: Αναπήδησε και ταυτόχρονα πυροβόλησε;.
Α.Κ.: Ναι, εκείνη την ώρα δεν βλέπει, είναι εν κινήσει.
Κ.Π.: Λίγο σενάριο ταινίας μου φαίνεται αυτό κ. Κούγια.
Α.Κ.: Έχετε μία τάση να θέλετε να απομυθοποιήσετε οτιδήποτε είναι υπερασπιστικό για τον αστυνομικό και δεν καταλαβαίνω γιατί.
Κ.Π.: Δεν έχω τάση να απομυθοποιώ τίποτα.
Α.Κ.: Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους αστυνομικούς. Χωρίς να γνωρίζετε την δικογραφία, ειρωνεύεστε ο,τιδήποτε σας λέω. Νομίζετε ότι δεν θα σας δείρουν άμα βγείτε έξω;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook