Οι πρώτοι παίκτες του All Star Survivor αποκαλύφθηκαν αλλά θα δούμε κι άλλους , συνολικά 26 ή 24 θα είναι στην ομάδα του ριάλιτι, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός

Καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιανός που αποκάλυψε ότι το All Star Survivor θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Survivor all star , στο οποίο αποκαλύφθηκαν κάποιοι τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλο.

Συνολικά 11 παίκτες έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο αλλά «θα δούμε πόσοι τελικά θα πάνε» δήλωσε ο Γιώργος Λιανός που ήταν σήμερα καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» .

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, έχουν υπογραφεί περίπου 40 προσύμφωνα για το Survivor αλλά η τελική 26αδα (ή 24αδα) δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη.

Πάντως, αποκάλυψε ότι το All Star Survivor θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.

Επίσης, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως γίνεται η «καταγραφή» των πλάνων, των συζητήσεων και των συνεντεύξεων στις παραλίες των παικτών, λέγοντας ότι σε κάθε παραλία υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ρεπόρτερ και μεγάλο συνεργείο προκειμένου να καταγράφουν τα πάντα.

Δείτε εδώ τα δύο τρέιλερ που κυκλοφόρησαν από το ΣΚΑΙ με τους πρώτους παίκτες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook