Η σημαντική προσφορά του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ στη δενδροφύτευση της Πεντέλης.

Το «The Masked Singer» ήρθε στον ΣΚΑΪ το 2022, πρόσφερε χαρά, καθαρή ψυχαγωγία αλλά και μια δόση παιδικότητας και έκλεισε τη χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο!

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, συμμετέχοντας στη δράση για δενδροφύτευση που διοργάνωσε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς καθώς και σημαντικοί συντελεστές του ψυχαγωγικού προγράμματος όπως ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Ιβάν Σβιτάιλο, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Χρήστος Χολίδης και η Χριστίνα Σούζη, συναντήθηκαν με εθελοντές στην Πεντέλη για να πρασινίσουν το βουνό!

Τα δενδρύλλια που χρησιμοποιήθηκαν, αγοράστηκαν με το χρηματικό έπαθλο του «The Masked Singer»  αφού ο ΣΚΑΪ, έχοντας τη συγκατάθεση του νικητή Ρένου Χαραλαμπίδη, προσέφερε ένα σημαντικό ποσόν στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνδράμοντας στην προστασία των δασών από τις πυρκαγιές.

Τη δενδροφύτευση διοργάνωσε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το Δήμο Πεντέλης. Το παρών έδωσαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών κύριος Νίκος Δένδιας και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook