Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίουη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη ΖήναΚουτσελίνηθα έχει καλεσμένη στο πλατό τη Δήμητρα Παπανδρέου, η οποία μας ανοίγει και το σπίτι της, μιλά για τα μοναχικά της Χριστούγεννα αλλά μοιράζεται και όμορφες αναμνήσεις από τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Παπανδρέου μας δείχνει σπάνια ντοκουμέντα από :

  • την Πρωτοχρονιάτικη Δοξολογία του 1994, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της σχέσης Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Καραμανλή.
  • τη στολισμένη βίλα της Εκάλης και τα λαμπερά ρεβεγιόν με καλεσμένους τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τη Μαρία Φαραντούρη, τον Θάνο Μικρούτσικο, τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Σταμάτη Κραουνάκη.
  • τις γιορτινές μέρες στο στολισμένο Μέγαρο Μαξίμου, τα παιδικά κάλαντα, τα γλυκά, και τα δώρα, που της έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Επίσης, μας δείχνει προσωπικά αντικείμενα του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως τον μπορντό φάκελο, που φυλούσε τα απόρρητα έγγραφα και τα … μυστικά του κράτους, τον αναπτήρα που άναβε την πίπα του, και της τον χάρισε, το κομπολόι που είχε πάντα μαζί του από όταν έκοψε το κάπνισμα.

Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη και πλέον τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Παντελίδης.Εξομολογείται στιγμές, που έζησε  με τον αδελφό του και ερμηνεύει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες τουΠαντελή Παντελίδη. Για πρώτη φορά παρουσιάζει και το νέο του τραγούδι με  τίτλο «Καψούρα μου» σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Βαλεντίνο και Μάριου Καπότση.

Ένα βίντεο αφιέρωμα στον Παντελή Παντελίδη, που «έφυγε» ξαφνικά πριν από 7 χρόνια. Από τη Νέα Ιωνία και το Πολεμικό Ναυτικό, στο  YouTube με μια κιθάρα και στις καρδιές του κόσμου, που τον απογείωσε. Ο αυτοδίδακτος «χομπίστας», που υπήρξε φαινόμενο στο λαϊκό τραγούδι και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος. Από τα ερασιτεχνικά βίντεο σε ένα δωμάτιο με μια κιθάρα, κατευθείαν στην κορυφή με την αγάπη του κόσμου. Ο δρόμος προς τη δόξα, ένα φαινόμενο άνευ προηγουμένου.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου  καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και με εορταστική διάθεση,  θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο μάχιμος ρεπόρτερ της ελληνικής τηλεόρασης, με την πολυετή καριέρα στις εφημερίδες και τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες,  μοιράζεται αλήθειες της ζωής του, γυρίζει πίσω στο χρόνο και αφηγείται μοναδικά, ιστορίες  από τις θρυλικές γιορτές, που έχει ζήσει στα τηλεοπτικά πλατό, δίπλα σε σπουδαίες προσωπικότητες και καλούς του φίλους.

Μαζί μας θα είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου. Η διαδρομή της ζωής της από την πολιτική αεροπορία στον τηλεοπτικό αέρα. Η σπουδαία κυρία της δημοσιογραφίας ξεφυλλίζει μαζί μας το συναρπαστικό, τηλεοπτικό βιβλίο της ζωής της.

Η εκπομπή κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, με τις  ειδήσεις που σημάδεψαν το 2022 και που, όπως όλα δείχνουν, θα μας ακολουθήσουν και το 2023!

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ζήνα Κουτσελίνη, συναντούν την Αλίκη, την Τζένη, τον Λάμπρο, τη Ρένα κι όλα τα αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου!

Ο μετρ του είδους Μάκης Δελαπόρτας, έρχεται στο πλατό και μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου ξεδιπλώνει άγνωστες ιστορίες από τα backstage των αγαπημένων μας ταινιών.

Έρωτες, που γεννήθηκαν στα παρασκήνια, καλλιτεχνικές ίντριγκες, επιτυχημένες συνεργασίες άλλα και όσα πέρασαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για να αποτυπωθούν στο σέλιλοιντ αξέχαστες σκηνές, που έμειναν στην ιστορία!

Στην παρέα μας η Κωνσταντίνα, ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Καρακάση, που έρχονται πανέτοιμοι για να γλεντήσουμε… κινηματογραφικά!

#StarAlithies #StarChannelTV 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook