Το ποσό που συγκεντρώθηκε αγγίζει τις 88.000 ευρώ και το σύνολο των ευχών που θα εκπληρωθούν με το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 21 ευχές παιδιών. Μια ευχή είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί

Στις 23 Δεκεμβρίου, το «Πρωινό μας» και η Φαίη Σκορδά, υποδέχτηκαν στον ΣΚΑΪ το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε μία εκπομπή αφιερωμένη στα παιδιά! Η τελευταία εκπομπή του 2022 έφερε στο πλατό τεράστια παιδικά χαμόγελα, συγκίνηση αλλά και αισιοδοξία.

Πλήθος οικογενειών και παιδιών ευχής μοιράστηκαν με το κοινό τις δικές τους ιστορίες,συζητώνταςανοιχτά τόσο το θέμα της ασθένειας, όσο και της θεραπευτικής επίδρασης της εκπλήρωσης της ευχής. Μάλιστα ο κ.Βασίλειος Παπαδάκης, Επιστημονικός Σύμβουλος του οργανισμού και ΠαιδίατροςΑιματολόγος–Ογκολόγος Διευθυντής ΕΣΥ στο Τμήμα Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας της Ογκολογικής Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ», αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση της ψυχικής υγείας και του ρόλου της στις θεραπείες των παιδιών με καρκίνο.

Μικροί και μεγάλοι μίλησαν για τις ευχές τους που πραγματοποιήθηκαν αλλά και για το λόγο που δίνουν την ψυχή τους στον εθελοντισμό, πιστεύοντας στη δύναμη του σκοπού τους.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε, αγγίζει τις 88.000€ και το σύνολο των ευχών που θα εκπληρωθούν με το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 21 ευχές παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια. Το πλήθος των SMS και των κλήσεων στον 5ψήφιο αριθμό αντιστοιχούν σε 8.408, ενώ έγιναν περισσότερες από 200 δωρεές online.

Ευχαριστούμε θερμά τον κάθε έναν ξεχωριστά που αφιέρωσε χρόνο και χρήματα για το έργο του οργανισμού, καθώς και τις παρακάτω εταιρείες και ιδιώτες: LavieenRose και προσωπικά στους Δήμητρα Κατσαφάδου και Νικόλα Μαλακοδήμο, Μεταφορική Αφοί Πλέσσα, BytheGlass, GreekCustomsBrokers, Βούλης Χημικά ΑΕ και προσωπικά στην κα Βούλη γιαγιά του μικρού Θάνου μας, στην Έλενα Χριστοπούλου – Fab ΜΙΚΕ, JudahClub, Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιώρης, Νίκο Κοκλώνη και AlterinfoMedia – Σταύρο Καλογεράκη. Θερμές ευχαριστίες και στον σημαντικό δωρητή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη η δωρεά του και υιοθέτησε εξ’ ολοκλήρου μία ευχή.

Ήταν το πιο φωτεινό «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ»!

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει 3.100 ευχές παιδιών, ενώ συνεχίζει να δέχεται αιτήματα και να εκπληρώνει ευχές σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook