Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Κοντόπουλος σε ηλικία 48 ετών
Έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή ο Φώτης Κοντόπουλος, νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε για μεγάλο διάστημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε με θλίψη τον θάνατό του.
Ο Φώτης Κοντόπουλος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Μετά το πέρας των λυκειακών σπουδών του, σπούδασε δημοσιογραφία στο ΙΕΚ «Αθηναϊκό Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας».
Από τον Ιούλιο του 1995 εργαζόταν ανελλιπώς, έως σήμερα, στην εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ». Αρχικά απασχολήθηκε με το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια με το ελεύθερο και το οικονομικό.
Ο Φώτης Κοντόπουλος διακρινόταν για το ήθος του, το δημοσιογραφικό του κριτήριο, τις ευρύτερες γνώσεις και ικανότητές του. Είχε άριστες επαγγελματικές σχέσεις και τηρούσε πάντοτε τις αρχές δεοντολογίας του επαγγέλματος. Είχε να προσφέρει ακόμη πολλά, αλλά, δυστυχώς, η αρρώστια του επιφύλαξε άλλη μοίρα και τον στέρησε τόσο πρόωρα από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του, συνάδελφο Ελένη Τζιβρά, τα δύο ανήλικα τέκνα τους και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η Ευρώπη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο σύγκρουσης με τη Ρωσία – Ο φόβος για υβριδικές επιθέσεις και το κρίσιμο στενό Σουβάλκι μεταξύ Πολωνίας και Λιθουανίας
- Σία Κοσιώνη: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της , η σχέση της με τον πρωθυπουργό, η απόφαση να φύγει από τον ΣΚΑΪ & το σχόλιό της για τη Λένα Φλυτζάνη (βίντεο)
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Σε πήρα στο λαιμό μου» – To ανατριχιαστικό sms του υπνωτιστή στην γιατρό
- «Μπλε Ώρες»: Η Εύα γίνεται αφορμή για καβγάδες στην οικογένεια Αντωνιάδη – Απόψε, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- Χαιρετίζουμε την ανάκληση της απόφασης κατάργησης της ελληνόφωνης υπηρεσίας της Deutsche Welle (DW)
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Ζητά αποπομπή Φαραντούρη από το ΠΑΣΟΚ μετά το «χαριεντιζόσασταν με υπουργούς» που της είπε ζωντανά σε εκπομπή – Βίντεο
- Μεγάλη διάκριση για την ταινία μικρού μήκους συμπαραγωγής ΕΡΤ «Mammalia» – Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Τορόντο
- «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Δυναμική πρεμιέρα με πρωτιά στην τηλεθέαση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook